Behandlingar

Hitta den behandling som passar dig!


Estetisk injicering återskapar volym och struktur i det område där du önskar.

Utöver de behandlingsområden som finns med i rynkguiden så erbjuds även behandling med Botulinumtoxin mot Hyperhidros (hög svettproduktion).

Botox, Bocouture och Vistabel
Botox har i folkmun blivit ett paraplybegrepp för estetisk injicering men egentligen är Botox ett varumärke. 
De varumärken som jag arbetar med är Botox, Bocouture och Vistabel. Det aktiva ämnet i alla tre läkemedel är Botulinumtoxin. 

Vid behandling begränsas aktiviteten i de muskler som ger upphov till oönskade linjer och rynkor. En behandling med Botulinumtoxin är inte permanent utan bör fyllas på var 4:e – 6:e månad för att upprätthålla resultatet som behandlingen ger.

Varför uppkommer rynkor?
I takt med att vi åldras minskar hudens kollagenproduktion som håller huden elastisk vilket gör att hudens utseende förändras. 
Att huden åldras är naturligt och rynkor uppkommer på grund av flera faktorer så som sol, genetik, sömn och stress etc. En del människor upplever att hudens förändrade utseende gör att de ständigt ser trötta ut och att de känner sig äldre än vad de är. Många önskar därför att uppnå ett piggare och föryngrande utseende vilket är möjligt med estetisk injicering. 

Hur går en konsultation till?
Vid en konsultation utgår jag ifrån dina önskemål och väljer en behandling som ger ett naturligt resultat genom att förstärka dina ansiktsdrag. Tillsammans går vi igenom dina önskemål kring behandling, estetiskt resultat, ekonomi och hur din hälsosituation ser ut.

Jag är certifierad för estetiska injektionsbehandlingar av Estetiska injektionsrådet. Certifieringen är en kvalitetsstämpel för läkare, sjuksköterskor och tandläkare. För dig som patient ger certifieringen vetskapen om att behandlingen håller hög kvalité och att din patientsäkerhet  är i fokus. Läs mer om certifieringen här.

 

För din trygghet är du som patient försäkrad via Folksams patientförsäkring.

 Swish eller dela upp din betalning via Klarna. 
OBS! Ej kontant betalning.